nu ook online sessies

LC - mei 2021

"

Op een dag sprak een vriendin mij over hypnotherapie. Ik deed wat opzoekingen maar hield het al snel voor bekeken want geloofde er niet in. Tot de dag dat diezelfde vriendin me vertelde dat ze het zelf had gedaan en het haar enorm vooruit had geholpen in haar herstel. Ik kreeg nu het levende bewijs dat hypnotherapie echt wel kan helpen! Ik besloot op zoek te gaan naar een hypnotherapeut in mijn omgeving en kwam bij Ann terecht. Toen ik haar belde en vertelde waarom ik hulp zocht kreeg ik meteen een lading energie en enthousiasme over me heen en we legden onze eerste afspraak vast. Ondanks het feit dat mijn vriendin ermee geholpen was, bleef ik toch enigszins achterdochtig. Ann vertelde me in de eerste sessie vanalles over het onbewuste en de werking van ons brein en lichaam, en hoewel ik veel zaken kon beamen dacht ik nog steeds 'eerst zien en dan geloven'. De eerste sessie was vooral bedoeld om uitleg te krijgen en de hypnotherapie te kaderen maar Ann nam toch al even de tijd om hypnose toe te passen. Ik maakte alles zeer bewust en levendig mee en toch kwamen mijn antwoorden niet vanuit mijn hoofd en rationaliteit. Meermaals dacht ik bewust 'ja' en toch zei ik 'neen' omdat ik dat voelde en dat mijn ware emotie bij de vraag was. Hoewel de eerste sessie kort was geweest, voelde ik me anders in het naar buiten komen. Ik reed naar een vriendin en hoewel ik nog niets gezegd had zei ze meteen 'ja, je bent geholpen! ik zie het gewoon aan jou!!!' Niet alleen straalde ik het duidelijk uit maar ik voelde het ook. Ik voelde verandering en vooruitgang. Ik kon het niet omschrijven en had nog steeds een zeker ongeloof omdat ik een jaar vanalles deed en zoveel geld had uitgegeven en nu na één sessie zo een verschil ?!De tweede en derde sessie volgden. En meer was er niet nodig. Ann had me op 3 x  1,5u genezen. Genezen en verlost van mijn verleden. Jawel, je leest het goed. Niet alleen van de bijna twee decennia aan manipulaties, leugens, bedrog en verdriet maar van alles dat er vanaf de geboorte tot vandaag misliep waardoor ik het perfecte slachtoffer was geworden. Niet alleen heb ik dankzij Ann het verleden aanvaard, maar vooral heb ik de zin in het leven, het geloof in mezelf, de kracht gewoon te zijn wie ik ben en mijn geluk teruggevonden. In die mate, dat ik de jaren die voorbij zijn niet meer kan terugkrijgen, maar nu wel de energie heb om de2 decennia die eraan komen dubbel en dik te beleven ! Op mijn manier, hoe ik het wil!

Aan iedereen die hulp zoekt, in een uitzichtloze situatie zit, de urenlange sessies en praten met psychologen beu is,...geef ik één goede raad; neem contact op met Ann ! Ik ben iemand die zeer sceptisch ten opzichte van vele zaken staat, maar ik heb nu zelf ervaren wat het met een mens doet en het is het absoluut waard. Alleen al het respect, enthousiasme en gevoel waarmee Ann je ontvangt en helpt, zal je al de moed en energie geven voor jezelf op te komen en te zorgen. Dat alleen al is het begin van jouw genezing!

Ik hoop dat ik met mijn verhaal andere slachtoffers van narcisten, slachtoffers in het algemeen, hulpzoekenden, personen die levensmoe zijn, maar ook jongeren en kinderen die het moeilijk hebben, heb kunnen aanzetten en overtuigen de hulp van Ann in te schakelen en ik wens iedereen een even positief herstel toe als het mijne. Weet dat JIJ het waard bent! Bedankt Ann! Uit de grond van mijn hart.

 

                                                                                                                                              *******************************

 

Ik kon al maandenlang slecht inslapen, de dwang om onmiddellijk te moeten slapen hield mij wakker.
Ik had daardoor veel minder energie voor mijn werk, mijn gezinsleven, of om dingen te doen. Ik sportte graag maar dit lukte mij bijna niet meer.
Ongelofelijk, maar na één sessie hypnotherapie bij Ann slaap ik weer goed in en ik voel me heel ontspannen!
En dat is echt een verademing!  
Luc

                                                                                                                                               ********************************


Ik ben 28 jaar en ik heb autisme. Ik heb een hypnosetraject gedaan bij Ann. Ik had erge hooikoorts. Door mijn hooikoorts moest ik veel hoesten en niezen en ook werden mijn armen en benen rood als ik met blote armen of benen op gras ging zitten of liggen. Waardoor ik in de zomer minder buitenkwam. Ik heb daar een sessie voor gedaan. Mijn hooikoorts is nagenoeg weg, waardoor ik in de zomer dingen kan doen zoals: gaan zwemmen, gaan wandelen, gaan picknicken, enzovoort. Met de corona moet iedereen mondmaskers dragen, als ik een mondmasker moest opzetten kreeg ik altijd een benauwd gevoel dat vergelijkbaar is met een paniekaanval. Ik heb daar ook een sessie voor gedaan. Dat benauwde gevoel is er niet meer als ik mijn mondmasker draag waardoor ik volgende dingen weer kan doen: wandelingen maken in de natuur, zelfstandig winkelen, uitstappen met de leefgroep. Dus in plaats van bezig te zijn met dat benauwde gevoel, kan ik nu genieten van de dingen rondom mij.   M.uit S.