nu ook online sessies

Afvallen en slank blijven met de hypnotische maagband               NU VROEGBOEKKORTING!! 

 

 

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.
Je ziet nu veel virtuele maagband therapeuten, toch is mijn programma totaal anders dan de meeste andere therapeuten toepassen. En juist vanwege mijn ervaringen heb ik na jaren onderzoek en mijn NLP en hypnose achtergrond mijn visie aangepast. Een hypnotische maagband is vooral heel nuttig voor mensen die te veel eten, of heel de dag door eten. Je hebt alleen niet de nadelen van de fysieke maagband. En de resultaten van de hypnotische maagband zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger.
De resultaten van een hypnotische maagband zijn spectaculair te noemen. Studies wijzen uit dat het bij hele zware mensen een succespercentage oplevert van 93%. Het verbetert slaapapneu en diabetes, maar een echte operatie heeft altijd risico’s. Deze ‘operatie’ niet!
Ik wil je eerst vragen om even stil te staan bij het woord DIEET …
Hoe voel je, je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast?
Of eerder depressief, beperkt en beroofd ? Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede.
Met hypnotherapie is het nu mogelijk om een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Dit programma hebben we ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. Misschien herken je het wel het jo-jo effect. Daar is een reden voor waar we later op terug komen.
Het is uiteraard belangrijk hoeveel je eet. Maar we kennen allemaal wel van die mensen die alles kunnen eten wat ze willen maar niet dik worden. Of van die mensen die weinig eten en nog steeds aan komen. We kennen de emotionele eters, stress eters en mensen met een stofwisselingsprobleem. Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtstoename kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.
Gewichtstoename is vaak een programma dat we ontwikkelt hebben. Met een hypnose sessie zorgen wij ervoor dat jouw programma weer gereset wordt naar zijn natuurlijk staat.
Misschien vraag je je af of je de hypnotische maagband kunt vergelijken met een échte maagband. Jazeker kun je dat, hieronder zal ik dit toelichten.

Wat zijn de voordelen van dit programma

Dankzij de huidige hypnose technieken kunnen we onder hypnose een “échte” maagband operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar!
Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband heeft plaatst gevonden en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder alle nadelen!
In de praktijk, met een “échte” operatieve maagband, moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (herstelperiode, complicaties, dagelijkse medicaties, het risico van bloedpropjes…). Met de hypnotische maagband heb je alle voordelen zonder de negatieve bijwerkingen! Geen narcose en geen littekens!
En dan hebben we het financiële plaatje nog niet eens bekeken 😉

 Hoe ziet het programma eruit

Het ‘hypnotische maagband’ programma bestaat uit een 5 maanden programma. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee. Die je dagelijks gaat beluisteren waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen.
Wat doet het ‘hypnotische maagband’ programma voor jou!

Sabotage stoppen

Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden

Vetverbranding van het lichaam verhogen

Je maag verkleinen (Virtueel)

Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen

Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren

Je langzamer doen eten en snel eten stoppen

Je slechte gewoontes verwijderen

Een positief zelfbeeld programmeren

Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen

Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten

Want…… ‘GELUK ZIT IN JOU’ en dat ga je weer voelen ook!

 De hypnotische Maagband

 

 

De hypnotische maagband is een perfect alternatief voor de echte maagoperatie met een vergelijkbaar slagingspercentage en geen complicaties. En belangrijker tijdens het vijf maanden begeleidingstraject werken we juist aan de oorzaak en dat schort er nog wel eens aan bij een operatieve maagband of maagverkleining.
Zou jij dit ook willen ondergaan? Maak dan snel een afspraak.